Isolatie werken

De meeste Warmte verliezen gaan door het dak tot wel 30%. Dus is de terug verdien tijd op korte termijn gebeurd en wordt het wooncomfort hier positief beïnvloed.

Voor platte daken gebruiken we voor de meeste projecten pur of pir isolatieplaten die in 2 lagen gekruist geplaatst worden. om koude bruggen te vermijden waar onze firma steeds aandacht aan besteed. om het isolatieschild volledig tot het maximum rendement te laten functioneren.

Isolatie voor platte daken worden steeds uitgevoerd op een onderliggend dampscherm. waarbij in de meeste projecten  geopteerd  wordt voor een bitumeuze onderlaag die gevlamlast is.

Sarkingdaken behoren ook tot onze diensten hier worden de isolatieplaten op de buitenkant van de daktimmer bevestigd met de daartoe speciale ontworpen schroeven , hier wordt ook direct het onderdak mee bevestigd  ; het voor deel van dit systeem is dat er binnen geen breekwerken plaatsvinden en dat het isolatieschild zonder onderbrekingen geplaatst is , dus ook geen koudebruggen .

Voor binnen isoleren  van zolders en andere woonruimten opteren we meestal voor minerale of glas wol die buiten het thermisch ook een akoestische eigenschap bezitten ; hierbij wordt er tussen de balken geïsoleerd , bij deze werken opteren we meestal voor  isover isocomford 35 met het bijhorend dampscherm KB duplex en afdichtingstape kb1 ; belangrijk is dat hier geopteerd is om een vochtregulerend dampscherm te gebruiken wat ten goede komt voor het daktimmerhout , bij het plaatsen van isocomford 35 worden de rollen exact op de nodige breedte gesneden om een correcte plaatsing zonder koudebruggen bekomen ; de overlappende gedeelten van het dampscherm worden met de bijhorende tape afgedicht .

Voor binnen isolatie kan pir of pur isolatieplaten voorgesteld worden. Deze hebben de eigen schap van minder akoestisch te zijn.: al onze isolatie werken worden enkel van betere merken geplaatst : bv recticel ; isover ; knaufF enz..

Als ook u één van onze tevreden klanten wil worden, kan u via onze contact pagina een gratis offerte opvragen.